Loading...

O nás

Ak chcete o nás vedieť viac ako len naše IČO, DIČ a ďalšie nudné, ale potrebné údaje (nájdete ich v podmienkach), čítajte ďalej:

Určite pred nákupom chcete vedieť u koho nakupujete, či nie sme podvodníci, ktorí vás chcú pripraviť o vaše peniaze. Či môžete nakúpiť s platbou vopred a ušetriť za dobierku alebo byť ostražití, nakupovať na dobierku, poprípade rovno odísť inam. Ja sama to robím tiež tak, keď nakupujem v pre mne novom, neznámom e-shope.

  • Volám sa Jarka Koudelová a tento bylinkový obchod spolu s manželom prevádzkujeme už od roku 2012.

      Začínali sme sami dvaja, pomáhal nám syn a občas pomáhali aj vnúčatá (to ale nikde radšej nehovorte, pretože v dnešnej bláznivej dobe by sme za to mohli byť popoťahovaní, že zamestnávame deti)

    Rodinná firmička sa postupne rozrastala a na začiatku roku 2024 sme ukončili živnostenské podnikanie a založili s.r.o. Ešte som si na to nezvykla a keď ma niekto osloví "pani konateľka" tak sa pozerám okolo, s kým, že to hovorí.

    S manželom sme už vo veku, keď sa nám hovorí „seniori“. (Nemám to slovo rada, rovnako ako Santa Clausa, sviatok Valentína a pod., ale čo narobíte, pokrok nejde zastaviť)

    Pokiaľ ste tiež pokročilejšieho veku ako my a neviete ako u nás objednať, pokojne zatelefonujte, radi Vám pomôžeme s objednávkou.

    U nás nekúpite žiadne „zázračné“ prostriedky s okamžitým účinkom. Predávame iba mnohými storočiami preverené byliny a aromaterapeutické preparáty z bylín.
    Bohužiaľ podľa podivných nariadení EÚ sa od roku 2008 nesmie písať, že bylinky sú liečivé.
    Oficiálne sú to "doplnky stravy, ktoré za určitých okolností môžu prispieť k normálnemu stavu organizmu"

    Výrobky našich dodávateľov sami používame, poznáme ich, zúčastňujeme sa kurzov ktoré organizujú a tak môžeme poradiť aj svojim zákazníkom. Nechceme predávať kde čo a poriadne nevedieť čo vlastne predávame.

    Občas, nepravidelne, keď ideme do Maďarska tak potom ponúkame našim stálym registrovaným zákazníkom maďarské špeciality a korenia, (registrujte sa a budete včas informovaní)

    Ak potrebujete radu ohľadom užívania bylín napíšte mne na e-mail jarka@fajnbyliny.cz, na zložitejšie otázky odpovedám v sobotu a nedeľu, na jednoduché otázky odpovedám ja alebo manžel každý deň večer, počas pracovnej doby na to nemáme čas.

    O byliny sme sa začali zaujímať po roku 2000, keď sa manželovi začali prejavovať následky skôr prekonaných chemoterapií a aj keď rakovinu prekonal, liečba cytostatikami mu poškodila pečeň.

    E-shop FAJN Byliny sme otvorili v roku 2012, už niekoľko rokov predtým sme byliny a odporúčali a predávali kamarátom a známym.




     

A nakoniec predsa len tá nudná ale nutná dáta aby ste ich nemuseli hľadať:



 

Prevádzkovateľ:
Griselda s.r.o.
IČ: 21253471
Korunní 2569/108, Vinohrady, 101 00 Praha 10, Česká republika

sklad a adresa pre doručovanie:
FAJN Byliny
Politických vězňů 240
330 12 Horní Bříza
Česká republika