Loading...

Prírodné riešenie pre chrípkovú sezónu: Skúste Muňa-Wiru

Čo je Muňa-Muňa?

Muňa-Muňa, známa aj ako andská mäta, je cenená pre svoje antiseptické a protizápalové účinky. Táto bylina je skvelá na podporu zažívacieho systému a poskytuje úľavu od respiračných problémov.

A čo Wira-Wira?

Wira-Wira je zase skvelá na podporu dýchacieho systému. Jej antioxidačné a protizápalové účinky sú neoceniteľné na podporu celkového zdravia.

Mágia Zmesi

Keď sa tieto dve byliny spoja, vytvárajú zmes s neuveriteľnou účinnosťou. Zmes Muňa-Wira ponúka synergické účinky oboch bylín, čo zvyšuje ich priaznivé vlastnosti. A to najlepšie? Je to 100% prírodná! Najjednoduchšie je kúpiť si už namiešané bylinky a to ako zmes Muňa Wira antigrip alebo bezalkoholovú tinktúru, ktorá je vhodná pre deti.

Tiež máme bylinky samostatne a môžete si ich zmiešať sami, a to ako bylinky na prípravu čaju alebo liehovej tinktúry.

Zázračná príhoda s koňom


Jedna naša zákazníčka, chovateľka koní pred niekoľkými rokmi vyskúšala naliať zmes Muňa-Wira na ovos, ktorý podávala svoje kobyle trpiace nachladnutím. Neverili by ste, ale kobyla sa rýchlo uzdravila! Odvtedy sa zmes stala hitom celého jazdeckého oddielu. To je príklad, ako môžu prírodné prostriedky pomôcť aj našim štvornohým priateľom.