Loading...
Kari Madras 1000 g od Salvia Paradise

Kari Madras 1000 g od Salvia Paradise

ID: SPS1625m1000

Skladom 4 kusy

22.2 €

Dopravy
Kuriér, až do domu - Online platba
Expres ONE - Kurier na adresu  5.3 
SPS ParcelShop - Online platba
SPS ParcelShop  3.5 
Packeta - Online platba
Packeta (Zásielkovňa) 3.5 
Platby
Bankovým príkazom ZADARMO
Dobierka (+2 € príplatok)
Online platba (Kartou, Google Pay, Apple Pay) ZADARMO
Kari Madras je mierne pálivá zmes korenia. Vôňa a chuť Kari Madras je výrazná po koriandra a kurkume. Najlepšie sa kombinácia tohto korenia využije v ryžových, kuracích a zeleninových zmesiach. Zloženie: Koriander, kurkuma, fenikel, rasca, korenie biele, zázvor, muškát ...

Kari Madras je mierne pálivá zmes korenia. Vôňa a chuť Kari Madras je výrazná po koriandra a kurkume. Najlepšie sa kombinácia tohto korenia využije v ryžových, kuracích a zeleninových zmesiach.

Zloženie: Koriander, kurkuma, fenikel, rasca, korenie biele, zázvor, muškátový kvet, chilli, paprika pálivá , klinček, kardamóm, čierne korenie, regulátor kyslosti - kyselina citrónová.

Použitie:
Kari je najčastejšie používané v kombinácii s ryžou. Najznámejší je kurča na karí s ryžou, ďalej je vhodné do zeleninových polievok, strukovín, omáčok, ale aj k ochutenie zeleninových zmesí, kuskusu, rýb alebo králičieho mäsa.

Madras kura

Na dve porcie potrebujeme:

  • 500 g kuracích pŕs / stehien,
  • 2 stredné cibuľa,
  • 4 paradajky,
  • 1 ks zázvoru,
  • 4 strúčiky cesnaku,
  • lyžičku soli, < li> 2 polievkové lyžice Kari Madras,
  • 1 polievkovú lyžicu garam masala.

    Postup: Na lyžici masla orestujeme pokrájanú cibuľu, zázvor a cesnak - pri 100 ° C cca 10 min. Potom pridáme paradajky, zmes korenia Kari Madras a dôkladne premiešame. Pridáme mäso pokrájané na malé kúsky. V prípade použitia kuracích stehien odporúčame stehná 20 min. povariť a do omáčky pridať obrané mäso natrhané na kúsky. Varíme ďalších 20-30 min. pri 100 ° C. V posledných 15 min. pridáme polievkovú lyžicu garam masala. Madras kura podávame s ryžou basmati alebo čerstvým chlebom.

    Skladovanie: Uchovávajte v suchu a starostlivo uzatvárajte.

**

22.2