Loading...

Čo znamená Duša rastlín, Tajomstvo bylinkára, Pavlove kvapky a zmesi?

28.04.2024 13:04

Bylinné tinktúry v našom e-shope FAJN Byliny nájdete pod značkami Duša rastlín, Tajomstvo bylinkára, Pavlove zmesi a Pavlove kvapky. Čo tieto označenia znamenajú a aký je medzi nimi rozdiel?

Tajomstvo bylinkára  (Bylinkářovo tajemství)

To najlepšie, čo nám matka príroda dáva, s využitím najnovších vedeckých poznatkov v oblasti fytoterapie. Špičkové zmesi veľmi kvalitných tinktúr vyrobených zo sušených rastlín aj zo živých rastlín spracovaných ihneď po zbere. Originálne tajné receptúry bylinkára Pavla Kadaňku.

Pavlove zmesi 

Pavlove bylinné zmesi - tinktúry z liečivých rastlín viacerých druhov.
Časom overené kombinácie tinktúr z liečivých rastlín v účinných zmesiach na väčšinu zdravotných problémov. Nájdete tu širokú ponuku veľmi účinných koncentrovaných čisto prírodných zmesí z liečivých rastlín, zmesi starých bylinkárov, podľa TCM (tradičnej čínskej medicíny), zmesi podľa Marie Treben, jednoducho to, čo funguje po stáročia.

Duša rastlín (Duše rostlin)

Duša rastlín (Anima plantarum - RAW)
Jednodruhové extrakty zo živých liečivých rastlín spracované priamo v mieste zberu. Tinktúra obsahuje energiu živej rastliny a ďalšie látky, ktoré sa sušením rozkladajú. Živá rastlina sa dopĺňa menším množstvom sušenej rastliny, aby sa zvýšilo množstvo účinných látok v tinktúre.

Pavlove kvapky

Pavlove kvapky sú klasické bylinné tinktúry vyrobené macerovaním sušenej liečivej rastliny v alkohole. Ide vždy o tinktúru len z jednej liečivej rastliny. Pri mnohých z nich ešte rozlišujeme, či je tinktúra vyrobená z koreňa, listu, kvetu atď. Ponúkame takmer tisíc tinktúr z jednej byliny z viac ako 400 liečivých rastlín, niektoré z nich v bio verzii.